• Call us: 09-774 9200
  • info@ktd.edu.my

Atlet Paralimpik Tamat Pengajian Diploma Pengurusan Perniagaan di KTD

Search Courses

Pemenang pingat emas sukan paralimpik Olimpik Incheon 2014, Saudara Asiff Rais bin Azizhan graduan Diploma Pengurusan Perniagaan KTD salah seorang daripada 92 graduan yang diraikan pada Majlis Konvokesyen KTD kali ke-6..Beliau anak bongsu daripada 3 beradik merupakan anak kelahiran Kota Bharu, Kelantan.

Aktif dalam program Pembangunan Sahsiah Terpuji (PESAT), Exco Majlis Perwakilan Mahasiswa (MPM) dan program kesukanan di KTD. Seorang pelajar yang cekal dan bersungguh-sungguh dalam menuntut ilmu di KTD.

Saudara Asiff Rais telah ditawarkan melanjut pengajian Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Perniagaan di Universiti Malaysia Kelantan (UMK) Pengkalan Chepa. .Tahniah dan syabas diucapkan.

Semoga menjadi duta KTD di mana pun anda berada dengan membawa motto KTD ‘ngaji pandai, perangai jjuruh, hidup boleh tumpang, mati masuk syurga’